Retningslinjer

At drive netværk og være administrator af mailadresser er en tillidssag. Teleudvalget arbejder derfor under et sæt retningslinjer.

§1 Adgang til brugeres mail

Til e-mail anvendes Google Mail. Den enkelte bruger skal derfor være indforstået med Googles brugervilkår. Teleudvalget er administrator for samtlige mailkonti på domænet hvidested.dk.

Teleudvalget har ikke adgang til brugeres mailkonto, men har gennem administrationssystemet mulighed for at ændre kodeord for brugerne. Dette kan anvendes til at opnå adgang til brugeres mailkonti, men teleudvalget benytter kun denne mulighed hvis det er aftalt med brugeren i supportøjemed. Teleudvalget går heller ind på private mailkonti selvom der kan være grund til at mistænke at en bruger misbruger kontoen. Efterforskninger af ulovligheder er en sag for politiet.

§2 Logning af trafik

Normal internettrafik logges ikke, men torrenttrafik (der benyttes til fildeling) logges så eventuelle erstatningskrav der opstår i forbindelse med brug af ulovlig fildeling kan pålægges den eller de brugere der misbruger systemet. Data fra logning gennemses ikke af teleudvalget medmindre der kommer henvendelser fra myndigheder eller organisationer med gyldigt retskrav.